logo

Polna luna v strelcu :)

JO-THILWIND-artistPolna luna v strelcu odpira vrata novim idejam in stik z duhovnimi vrednotami. V zračnem soncu ognjeni mesec vsekakor lahko pomaga do preboja ali kakšnega novega filozofskega ali duhovnega uvida.

Osvetljuje vizije, ki jih lahko povežemo s svojim pogledom na svet. Veliko navideznih filtrov lahko presvetli ta dinamična kombinacija dvojčka in strelca, ter poveže dvojčkovo radovednost s strelčevimi intuitivnimi uvidi.

Čas je za duhovno akcijo, ki je podprta z mentalno odprtostjo. Pozitivno ponotranjeno razmišljanje, ki ga ob tem ponuja retrogradni merkur nam lahko dodobra ‘sčisti kanale’ in naša intuicija je lahko vrhunska. Ob intuiciji pa bo strelec poskrbel tudi za inspiracijo, zato si zapomnimo sanje, ideje in vse vrste prebliskov, ki nas te dni doletijo ;) !

 

 

Slika: Jo Thilwind

Tina Turk is practitian of analytical psychology and psychotherapy in her private practice in Ljubljana, Slovenia. She is interested in psyche, symbols, arts and somatic work, especially with trauma-related problems.