logo

Superluna in Perzeidi

Foto vir: IndependentPolna luna v znamenju vodnarja s soncem v levu je prilika za širše zorjenje našega pravega jaza. Če smo se odločno podali na pot svojih želja, je zdaj čas, da se stvari na novo prekonstruirajo. Stanje na nebu namiguje na to, da bo to spreminjanje ‘notranjega sistema’ predvsem mentalno in na področju psihe.

Bomo dojeli, kateri vzorci nas omejujejo, kaj je tisto, kar moramo spremeniti v svojem razmišljanju, da bomo lahko bolje in bolj popolno preobrazili naš pogled na svet? Slej ko prej, ampak tale vodnarska luna ponuja priliko za tovrstne premike.

Gre se skratka za psihološke premike, za uvide v lastno stanje, ki imajo dobro možnost in kozmično podporo v teh dneh.

Če je potrebno, da si pridemo na jasno s čustvi – tudi prav, kajti vsaka močna luna podpira tak razvoj. Vsekakor pa so uvidi lahko vseeno tisti, ki te premike še pospešijo in tudi razumsko podprejo, to pa je v domeni vodnarja in ne čudimo se, če pride do kakšnih radikalnih ‘aha’ trenutkov ali nadgradnje dosedanjega miselnega sistema!

Vodnarska luna podpira druženje, humano razmišljanje in kvantne preskoke v duhovnih vodah. Podpira zvestobo sebi in idejo svobode, kjer je Človek na prvem mestu. Če ne drugega, je super nedelja za druženje ali notranjo refleksijo v naravi.

Lepo super-luno vsem, če bo pa oblačno, pa se bodo videli Perzeidi, ta vikend je vikend utrinkov :-) !

 

 

Tina Turk is practitian of analytical psychology and psychotherapy in her private practice in Ljubljana, Slovenia. She is interested in psyche, symbols, arts and somatic work, especially with trauma-related problems.