logo

Inesa Grobler

Pri astrologiji ali po domače “horoskopih” imamo vsi občutek, da že vse vemo. Stereotipnih opisov smo že siti. Na živce nam gre že, če nas kdo vpraša, kaj si pa ti v podznaku… Do tega je privedlo laično in površno poznavanje astrologije. Kar si seveda tako kompleksna in starodavna veda ne zasluži. Prepustimo to rajši poznavavalcem in tistim, ki se na to zares spoznajo.
Tina Turk je na tem področju zanesljivo med najboljšimi. Astrološka karta izpod njenega peresa je prava mojstrovina. Njena interpretacija je fascinanta. Združevanje več znanj hkrati pa njen osebni stil.
Iz različnih zornih kotov prikaže pomen in razumevanje astrološkega znamenja. Njen opis se bere kot zgodba, ki te popelje preko osnovnih značilnosti mimo grške mitologije in arhetipov vse do psihološkega vidika in uporabne vrednosti.
MiniStar je prilagojen otroku, kar pomeni, da staršu ponudi vpogled v otrokove potenciale in morebitne “pasti” pri razvoju in odraščanju.
Meni, kot novopečeni mami je tako vedenje zelo koristno, saj mi omogoča, da sem pozorna na določene karakteristike svojega otroka. Tako mu lahko pomagam pri izgradnji čimbolj pozitivne samopodobe in ponudim zdrav pogled na svet. Ta karta mi služi kot vodilo in mali “pripomoček” pri vzgoji.
Vsem staršem toplo priporočam Tinin MiniStar :) 

Leave a Reply

*

captcha *