logo

O meni – Tina Turk

Tina TurkSem Tina Turk, specializantka analitične psihologije* (imenovane tudi jungovska analiza), ki je vrsta globinske psihoterapije. Imam vrsto let izkušenj dela z ljudmi (profesionalno ter prostovoljsko), dobro poznavanje holističnega pogleda na svet ter različnih tradicionalnih in modernih metod zdravljenja.

Zasebno občudujem naravo (vanjo štejem tudi naravo človeka), zelenjavo in zabavo. Ker so čustva naravna barvila in kažipoti naše duše (psihe), je kreativnost na visokem mestu mojih vrednot. Pri tem ima posebno mesto glasba.

Od leta 2002 sem usposobljena tudi za delo z umetnostjo. To izobrazbo sem dobila na Nizozemskem, tam sem – preden sem se dokončno posvetila psihoterapiji in psihoanalizi – vodila lastno manjše podjetje v komunikacijskih vodah.
V procesu vam zagotavljam strokovnost, zaupnost in anonimnost po zakonu o varstvu osebnih podatkov (ur.l. RS št. 86/04), delam po etičnem kodeksu SKZP in IAAP.

Članstvo in povezanost v psihoterapevtskih organizacijah:

SZAP – Slovensko združenje za analitično psihologijo (članica)
IAAP – International Association for Analytical Psychology (supervizantka, router)
ESTD – European Society for Trauma and Dissociation (članica)

Svoje dejavnosti izvajam v slovenskem, angleškem, hrvaškem in nizozemskem jeziku.

Sem tudi članica častnega razsodišča Društva za razvijanje čuječnosti in soavtorica etičnega kodeksa.

*Sem ena izmed osmih v Sloveniji, ki jih je krovna Mednarodna zveza za analitično psihologijo (IAAP) sprejela v individualni izobraževalni program, s čimer sem leta 2015 dobila dovoljenje za delo s strankami pod supervizijo in status specializanta psihoterapije pod supervizijo. Moji mentorji in supervizorji: dr. Jožef Magdič, Olga Kondratova, dr. Mojca Zvezdana Dernovšek.