logo

O meni – Tina Turk

Tina TurkSem Tina Turk, specializantka analitične psihologije* (imenovane tudi jungovska analiza), ki je vrsta globinske psihoterapije. Imam vrsto let izkušenj dela z ljudmi (profesionalno ter prostovoljsko), dobro poznavanje holističnega pogleda na svet ter različnih tradicionalnih in modernih metod zdravljenja. Posebno pozornost namenjam delu s travmo.

Zasebno občudujem naravo (vanjo štejem tudi naravo človeka), zelenjavo in zabavo. Ker so čustva naravna barvila in kažipoti naše duše, je kreativnost na visokem mestu mojih vrednot. Pri tem ima posebno mesto glasba.

Od leta 2002 sem usposobljena za delo z umetnostjo. To izobrazbo sem dobila na Nizozemskem, tam sem – preden sem se dokončno posvetila psihoterapiji in psihoanalizi – vodila lastno manjše podjetje v komunikacijskih vodah.
V procesu vam zagotavljam strokovnost, zaupnost in anonimnost po zakonu o varstvu osebnih podatkov (ur.l. RS št. 86/04), delam po etičnem kodeksu SKZP in IAAP.

Članstvo in povezanost v psihoterapevtskih organizacijah:

SZAP – Slovensko združenje za analitično psihologijo (članica)
IAAP – International Association for Analytical Psychology (provisional membership)
ESTD – European Society for Trauma and Dissociation (članica)

Svoje dejavnosti izvajam v slovenskem, angleškem, hrvaškem in nizozemskem jeziku.

Sem članica častnega razsodišča Društva za razvijanje čuječnosti, kjer sem kvalificirana učiteljica čuječnosti in soavtorica etičnega kodeksa.

*pri krovni Mednarodni zvezi za analitično psihologijo (IAAP) imam status ‘provisional individual member’ in čakam na uradno razglasitev statusa jungovskega analitika (avgust 2022).